Os

John Viuf

Hold musen over for at se mere om John
John har mere end 25 års ledererfaring fra både offentlige og private virksomheder, danske og internationale.

De sidste 15 år har effektivitet, forandringsledelse, strategi- og forretningsudvikling været omdrejningspunktet i såvel Danmark som udlandet.

John er innovativ og profitgenererende med respekt for eksisterende dyder og kompetencer i både virksomheden og markedet. Han har bred erfaring fra mange organisatoriske konstruktioner og indgående indsigt i distanceledelse, kundeservice og organisatorisk implementering, hvor der er fokus på at få alle med.

John har en lang track record for markante resultater under kriser og modgang i virksomheder, men bestemt også i virksomheder i vækst og medgang.

Lars Ginnerup

Hold musen over for at se mere om Lars
Lars er cand. psych. og prisbelønnet underviser på CBS, hvor han er underviser på CBS Executive.

Lars er en af de stærkeste kræfter i Danmark, når det kommer til positiv psykologi og nyere motivationsteori. Han har gennem de sidste 12 år udvundet 300+ direkte anvendelige værktøjer fra forskningsbaseret psykologisk litteratur og har dem som paratviden i hans rådgivning.

Lars er selvstændig erhvervspsykolog og løser opgaver sammen med inergia, når opgaven eksempelvis stiller særlige krav om organisationsudvikling til gavn for virksomhedens strategiske eksekvering, samt planlægning og gennemførsel af udviklings- og innovationsprocesser.

Erik Andersen

Hold musen over for at se mere om Erik
Erik har en mangeårig ledererfaring indenfor salg og Key Account Management med fokus på profitable services for kunde og virksomhed.

Han besidder et stort udviklingsgen og en solid erfaring med forandrings- og strategisk ledelse fra større danske organisationer. Hans spidskompetencer er indenfor effektivisering af kundeinteraktion, samt kunde- og borgerservice, herunder konceptudvikling, driftledelse og kontaktcenterteknologi.

Erik arbejder med virksomheder i nord- og midtjylland, samt med offentlige kunder.

Samarbejdspartnere

Better Meetings

Hold musen over for at se mere om Better Meetings
inergia arbejder sammen med det innovative, danskeejede selskab BetterMeetings, der udvikler og driver produktet WhatGoesUp™.

Citat fra Better Meetings hjemmeside:
"Det, man gør i ledergruppen, har stor konsekvens. Det påvirker virksomhedens kultur, energi og performance. Implementering af WhatGoesUp™ skaber tid til hele organisationen. Det vil hjælpe dig til at skabe en stærkere ledergruppe, fordi de møder, der holdes under din ledelse, er i top. Uden unødig koordinering og administration og med maksimalt fokus på handling."

Besøg også gerne BetterMeetings.as, hvor du finder virkelig mange gode råd om møder og mødeledelse. inergia anbefaler også, at du tilmelder dig BetterMeetings spændende nyhedsbreve.

WhatGoesUp™ indgår som understøttende værktøj i inergia:møde.

ThinC

Hold musen over for at se mere om ThinC
inergia arbejder sammen med det svenskejede selskab ThinC, der på skandinavisk plan drifter produktet ThinkTank™.

ThinkTank™ er oplagt til at frigøre organisationens samlede viden ved hjælp af det, vi kalder kollektiv, intelligent teknologi.

Citat fra ThinkTank™ hjemmesiden:
"It’s time for something new. Something just a little disruptive. For everyone’s sake. Let’s unleash the power of digital to create a new era of work. An era where we include all voices. Remove the politics. Share what we know. Expose the risks. Change the game. Inspire action. Free each person to contribute their absolute best, and then discover the amazing outcome together. Because there is no better feeling than being truly part of something collaborative and meaningful".

ThinkTank™ indgår som understøttende værktøj i inergia:innovation.
Scroll til toppen