Skal jeg eller skal jeg ikke...?

Her på kanten af udgangen af sommerferien er det tid at skue fremad på resten af 2018. 

Du har forhåbentligt haft tid til afslapning og måske til lidt refleksioner over større temaer eller projekter, der ligger og venter.

Sommetider er det med lige dele forventning og bekymring at man ser frem til disse projekter og det giver også mening at spørge sig selv om de overhovedet skal gennemføres. Det forudsætter naturligvis, at man har muligheden for at lade være, ellers er det anden sag.

Noget, der kan holde os tilbage er angsten for at fejle, for fiasko og for, hvad en sådan kan betyde for en. Det er ofte sådan, at vurderingen af konsekvenserne kan holde en tilbage. Vi har tidligere skrevet om en metode til at få lagt en god emotionel afstand til overvejelserne ved at se henholdsvist 10 minutter, 10 måneder og 10 år frem og vurdere, hvilke følelser, der vil fylde en. Du kan læse eller genlæse blogindlægget her.

“There are risks and costs to action. But they are far less than the long range risks of comfortable inaction”.

John F. Kennedy

Vær lidt mere modig

Vi vil med afsæt i ovenstående citat opfordre til at være lidt mere modige. Ikke dumdristige eller tankeløse, blot lidt mere modige…

Da vi stadig er lidt i sommerferiemodus, synes vi godt, at vi kan starte i den lettere afdeling. Vi har derfor lavet et lille scoringsskema, der stiller 10 enkle spørgsmål, der måske kan hjælpe dig lidt på vej i din beslutning om at skulle eller ikke at skulle søsætte skibet/ene.

Vi vover det ene øje og giver en scoring af dine svar. Scoringen bygger vi på mange års personlige erfaringer også med at fejle og kan naturligvis aldrig blive andet end et generelt input, men måske giver den anledning til refleksion og hvem ved, måske lidt mere mod 🙂

Vi håber, at du vil gøre brug af scoringsskemaet og du er naturligvis altid velkommen til at vende et dilemma med os.

God fornøjelse og velkommen tilbage fra sommerferie!

Vi beder i skemaet om dit navn og din mailadresse. Bare rolig vi begynder ikke at ligge og tæppebombe dig med mails. Det er en sikkerhedsforanstaltning, så vi ikke bliver spammet med diverse robotbesvarelser. Du kan se vores retningslinier for persondata her.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Inspiration og kreditering

Inspiration til denne blogpost er hentet mange steder fra. Først og fremmest fra hverdagen i de virksomheder vi kommer i, men også fra forfattere og forskere. Dette blogindlæg er dog et sammenkog af ganske mange bøger og erfaringer, så ingen nævnt, ingen glemt.

Scroll til toppen